Vill ni effektivisera era varuleveranser och sänka era driftkostnader?

Vi hjälper lagerverksamheter som vill se en snabb förbättringseffekt i sin lagerstyrning, med mer kontroll över sitt leveransflöde, en effektivare plockprocess, snabbare leveranstider och en optimerad resurshantering.

Ökad resurseffektivitet med prediktiv lagerhållning

Våra träffsäkra efterfrågansprognoser ligger till grund för flertalet optimeringar i era logistikflöden. Till exempel förbättras ABC-klassificering, resurs- och bemanningsplanering, påfyllnadsprocessen i en automation m.m.

Träffsäkra placeringsförslag för era inleveranser

Baserat på våra AI-prognoser som integreras i ert lagerhanteringssystem, kan frekventa artiklar automatiskt placeras på mer tillgängliga platser och skapa en effektivare plockprocess. Våra unika algoritmer hanterar även helt nya produkter.

Vi uppgraderar era befintliga automationslösningar

Våra prognoser ligger till grund för att omvandla smarta flöden till intelligenta flöden. Vi hjälper er att gå ifrån en manuell, tidskrävande och mer reaktiv process, till att ta tillvara på all tillgänglig data och göra lagrets logik automatiserad och proaktiv.

Postnord TPL

Case story

”Detta är ett viktigt samarbete för oss då vi tillsammans med Binary Brains och NYCE.LOGIC bygger mot en större vision som vi på PostNord TPL har för våra samlade kunder. Startprojektet med Bauhaus kommer att lyfta vårt erbjudande till en nivå där vi tillsammans kan erbjuda våra kunder mer kontroll över sitt leveransflöde med snabbare leveranstider. Samarbetet innebär även att vi kan optimera hela processen och leverera en bättre kvalitet på konsekvent basis, oavsett säsong eller andra yttre samt interna omständigheter”. 

Patrik Jansson

Logistikenhetschef, PostNord TPL

0

m2 stort lager

0

Produkter

0 %

Nya produkter varje år

Vi har ett unikt samarbete med PostNord TPL för att optimera deras lagerhållning, där vår träffsäkra algoritm bestämmer var artiklarna ska placeras i det 90 000 kvm stora lagret. Det nya centrallagret på Malmölandet i Norrköping, som PostNord TPL driver för Bauhaus varuhusförsörjning, hanterar närmare 15 000 produkter med en tillväxt på cirka 20 procent nya produkter per år. 

Baserat på våra AI-prognoser som integrerats i PostNord TPL:s lagerhanteringssystem, NYCE.LOGIC, placeras frekventa artiklar automatiskt på mer tillgängliga platser, vilket genererar en effektivare plockprocess.

”Vårt samarbete med Binary Brains är både intressant och givande, och möjliggör stora fördelar för våra kunder. Den AI-teknologi och avancerad prognostisering som adderas till NYCE.LOGIC WMS bidrar till ytterligare optimering av processer, samt en ännu mer intelligent lagerstyrning. Detta ökar våra kunders effektivitet, lönsamhet och adderar värde i hela försörjningskedjan”.

Filip Lindblad, produktchef NYCE.LOGIC

Vill ni få ökad resurseffektivitet på ert lager?